2012. febr. 5.

Teljes a mezőny,Juli a döntőben :)

Kialakult az Eurovíziós Dalfesztivál indulóját kiválasztó finálé mezőnye: a szombati második elődöntőből a zsűri Gyurcsik Tibort,Veres Mónikát és a Király testvéreket, a nézők szavazatai Fábián Julit és Zoohackert juttatták. tovább.

Az első helyen a Gyurcsik Tibor által előadott Back in place című dal (szerzők: Szabó Zé. és Johnny K. Palmer) végzett,mögötte a Veres Mónikától hallott This Love (Molnár Imre, Chris Landon, Taryn Murphy),valamint a Király testvérek Linda,Ben és Viktor által énekelt Untired című szám (Pras Michael,Roy Hamilton és Király Linda szerzeménye) lett döntős. 

Az M1 és a Duna World csatornán az "A Dal" című műsor keretében élőben közvetített második elődöntőben a tíz dal elhangzása után a nézők sms-ben szavazhattak a negyedik továbbjutóra,aki Fábián Juli és Zoohacker lett a Like A Child  című dallal (szerző: Palásti Kovács Zoltán és Fábián Juli). A zsűriben Wolf Kati az Eurovíziós Dalfesztivál tavalyi magyar indulója, Csiszár Jenű rádiós műsorvezető, Rakonczai Viktor zeneszerző és Rákay Filip az m1/m2 intendánsa kapott helyet.

A jövő szombati nyolcas döntőbe már korábban bejutott a Compact Disco a Sound Of Our Heart című dallal, Heincz Gábor a Learning To Let Go című számmal, Caramel a Visionnal,illetve a tv nézők voksaival Tóth Gabi a Nem kell végszó című számmal. A február 11-i fináléban fog eldőlni,melyik szám képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban május 22. és 26. között. 

Juli az eredményhirdetés után :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése