2012. jún. 15.

A zene hozta őket össze

Három évvel ezelőtt, egy napsütéses délután talált rá Julira az interneten. Palásti Kovács Zoltánt (Zoochackert) magával ragadta a lány hangja, a kisugárzása, a női bája. Fábián Julira pedig inspirálóan hatottak Zoohacker zenei tervei. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján együttesük a döntőbe jutott.

- Zeneileg mindenevők vagyunk. Zoohacker az elektroakusztikus hangzásvilágban, én inkább a jazzben vagyok otthon. Ez szenzációs, mivel mindkettőnknek kellenek az új energiák, a friss zenei fuvallatok - mondja Fábián Juli, akinek Zoohacker nagy szabadságot ad abban, hogy a belső mondanivalóját kifejezze. 



Ha nem zenélnének együtt, akkor is barátok lennének.

- Ha hiszünk a férfi és nő közötti barátságban, akkor igen. Létezik köztünk a vonzalom, ami ehhez kell. Egyezik a világnézetünk, az erkölcsi felfogásunk a munkával, az élettel kapcsolatban - vélekedik Zoohacker, aki idén, január 7-én nősült, felesége sminkes, egy filmforgatáson találkoztak.

Julinak is nagyon fontos a magánélete.

- A kedvesem civil foglalkozású. Érdekesség, hogy a Zoohackeres banda zenéje kapcsán ismerkedtünk meg, és előbb látott engem színpadon, mint az életben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése