2012. febr. 9.

Juli az Eurovízióról

Van, aki a popzene megbecsülésének visszaállítását, más karrierje fontos állomását, illetve az európai országok összefogásának lehetőségét látja az Eurovíziós Dalfesztiválban - a szombati magyar döntő előtt, amelyet az m1 és a Duna World élőben ad, az MTI megszólaltatott néhány esélyes előadót.

Fábián Juli és Zoohacker (azaz Palásti Kovács Zoltán szintetizátoros, zeneszerző) a Like A Child című dallal szintén egyik esélyese a szombati döntőnek. Fábián Juli a szakma és a közönség által az egyik legtöbbre tartott magyar díva, aki a dzsessz és a pop műfajában számos sikeres produkció (Erik Sumo Band, Barabás Lőrinc Eklektric) részese volt már és a Zeneakadémia dzsessz tanszakán végzett.



"Talán az országimázsnak is jót tenne"

"Tavalyi bemutatkozó anyagunk, a négyszámos Girly sikeres lett a rádiók körében, és már dolgozunk a tavaszra megjelentetni tervezett első stúdióalbumon. A munka közben jött az eurovíziós nevezés lehetősége, és bár tudtuk, hogy az elektro-akusztikus Like A Child el fog ütni a többi daltól, talán az országimázsnak is jót tenne, ha a szeretetről és a játékosságról szóló szám esélyt kaphatna a dalfesztiválon" - jegyezte meg Fábián Juli. Úgy vélte, a zenekarnak hihetetlen bemutatkozási lehetőség lenne a részvétel, hatalmas közönség előtt. Mint mondta, a Like A Child sokszínű, de zeneileg mégis egységes dal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése